avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem 4 frați, tatăl trăiește, mama a decedat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem 4 frați, tatăl trăiește, mama a decedat de 5 ani ...

bună suntem 4 frați tatăl trăiește mama a decedat de 5 ani
Nu sa făcut succesiune.nu ne înțelegem eu am investit. Toată viata în imobil ei nu recunosc dar lea plăcut cum pot recupera investițiile mele
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:48, 9 Ianuarie 2025
Buna ziua

Nu are nici o legatura succesiunea dupa mama dvs cu recuperarea investitiilor in acel imobil.

Oricare dintre frati sau tatal pot deschide dezbaterea succesiunii la notar.

Dvs ati putea avea un drept de creanta pentru investitiile in acel imobil, dar daca nu va intelegeti veti ajunge la proces unde va trebui sa faceti dovada acelor investitii iar daca aveti castig de cauza fratii dvs si tatal vor trebui sa va despagubeasca pentru investitiile (sau partile din investitii) facute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Succesiune încurcată. cum sa procedez? giv giv Buna seara. Sunt in următoarea situație: Mama mea trăiește, are 70 de ani. Ea a avut 4 frați. 2 au murit de mici in anii 40 si 50. Unul a murit in ... (vezi toată discuția)
Concubinaj 10 ani monasc monasc un concubinaj de 10 ani,din care a rezultat un minor in varsta de 6 ani,ambii au muncit in strainatate ,avand aceeasi locuinta si gestionandu-si banii impreuna ... (vezi toată discuția)