avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Am o cunoștință din Republica Moldova ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Am o cunoștință din Republica Moldova care este ...

Bună ziua,
Am o cunoștință din Republica Moldova care este stabilita de 20 ani în România și dorește sa depună actele pentru pensie limita de vârsta. Întrebarea mea este dacă se considera la vechime și cei 5 ani lucrați în Rusia și dacă mai exista un acord între Rusia și România in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 9 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acorduri bilaterale in domeniul securitatii sociale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti sa primesti pensie internationala POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Am gasit astazi un articol care dupa numarul mare de discutii deschise pe aceasta tema, cred ca va interesa pe multi concetateni. Redau acest articol in ... (vezi toată discuția)
Acord pensii romania - israel adelacecilia adelacecilia Buna ziua! Tatal meu, nascut in 1948, si-a depus dosar de pensionare in octombrie 2011.Nu a primit inca decizie si are 5 ani de zile lucrati in Israel, pentru ... (vezi toată discuția)
Pensionare TURCAN TURCAN Sint nascuta in R.Moldova la 27.10.1954.Din anul 2004 locuiesc si am resedinta in Romania.In 2011 am dobandit cetatenia romana.Din 21.11.2008 pana in prezent ... (vezi toată discuția)