avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Dupa achiziționarea apartamentului, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Dupa achiziționarea apartamentului, am aflat ca fostul ...

Buna ziua. Dupa achiziționarea apartamentului, am aflat ca fostul proprietar a luat in spatiu cateva persoane si cateva firme cu adrese sociale. Ce pot face sa anulez ?
Cel mai recent răspuns: CalatorulN , utilizator 11:40, 16 Ianuarie 2025
Pentru anularea domiciliului persoanelor fizice mergeți la Serviciul Evidență Persoane pe a cărui rază aveți imobilul; cu cartea de identitate și actul de proprietate , în original, depuneți o cerere de anulare a domiciliului pentru toate persoanele ce figurează cu domiciliul stabilit la adresa înainte de data încheierii contractului de vânzare-cumpărare.

Pentru sedii de firmă trebuie să vă adresați la Oficiul Național al Registrului Comerțului.
Mulțumesc
Inca o întrebare. Cum se numeste cererea ,ce trebuie completata la registrul Comerțului ?

georgiana.td a scris:

Pentru anularea domiciliului persoanelor fizice mergeți la Serviciul Evidență Persoane pe a cărui rază aveți imobilul; cu cartea de identitate și actul de proprietate , în original, depuneți o cerere de anulare a domiciliului pentru toate persoanele ce figurează cu domiciliul stabilit la adresa înainte de data încheierii contractului de vânzare-cumpărare.

Pentru sedii de firmă trebuie să vă adresați la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare domiciliu pe actul de identitate gane didel gane didel Buna ziua. Am o problema de stabilire de domiciliu intr-un mod abuziv si anume: Acum 9 ani am luat pt. a locui in casa mea, ramasa ca mostenire de la tata ... (vezi toată discuția)
Încheiere greșită emisă de oficiul de cadastru și publicitate II_Maria II_Maria Ref. Încheiere emisă de Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară zonal, cu ocazia intabulării unui imobil. A fost emisă și transmisă prin firma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)