avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... După aproape 3 ani, la adresa unde am vândut în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

După aproape 3 ani, la adresa unde am vândut în dec.2022 ...

După aproape 3 ani, )la adresa unde am vândut în dec.2022), am primit o adresă de la judecătorie, din care rezultă că, o firmă de recup., m-a dat în judecată, pentru o așa zisă o creanță la Telekom, spunând că, aș avea de plată 1.050lei, eu portandu-ma la Vodafone în nov.2022, reprezentând 579 lei, numai Reziliere contract(???!!!), contrar art.4 din Leg.192/2000.
Menționez că, nu am primit nici o Notificare de nicăieri.
Taxa de Reziliere contract este legală?
Firma este obligată să treacă cu cât a cumpărat așa zisă creanță?
Depinde de contract, in ce situatie erati. In toate cazurile, daca nu contestatai, ramaneti sa o platiti si nu mai prea aveti ce schimba. Depinde si ce ati primit exact de la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telekom telefonie mobila - neplatit vlaicuia vlaicuia Buna ziua, Am un contract incheiat cu Telekom, in mai 2013 in valoare de 32 euro pe luna, abonament nelimitat + 1 gb trafic net. In vara anului 2014, mama ... (vezi toată discuția)
Se da urmatoare situatie: 1996: moare bunicul iar bunica ramane ... MariuIrimia MariuIrimia Se da urmatoare situatie: 1996: moare bunicul iar bunica ramane in apartamentul care-l foloseau impreuna cat si un garaj 1997: moare tatal meu Raman ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii naravasi creditexpress IarmasunaCreditExpress IarmasunaCreditExpress Sunt in situatia in care ma suna abuziv o firma de colectare numita CreditExpress care imi explica ca fostul Telekom a vandut catre Orange Romania, care la ... (vezi toată discuția)