avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventii bovine 2010
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventii bovine 2010

Se mai acorda subvenții la bovine anul acesta? În ce condiții și cand se acordă prima tranșă?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters95887 , utilizator 09:41, 15 Februarie 2010
Subventiile nationale pentru animale din acest an nu se mai acorda. Ministerul Agriculturi este in tratative cu Consiliul european pentru acordarea de alte forme de subventi pentru crescatori de animale. Dealtfel nici transa a 2 pentru ovine nu este in totalitate platita.
Dar medicul veterinar din comuna noastra l-a pus pe soțul meu sa intocmească documentatia pt. subventii. Oare să nu fie în temă cu faptul că nu se mai acordă subventia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru bovine..de ce nu se dau subventii reale valdut valdut am 40 capete bovine si am luat subventii doar pentru 7 bovine cat am fost inscris in urma cu trei ani...de ce nu se dau subventii reale cate sunt inscrise ... (vezi toată discuția)
Se mai dau sbventii la bovine in 2010 in ce conditii vasileursache75 vasileursache75 am patru bovine si anul acesta am luat subventie vreau sa stiu daca mai beneficiez si anul acesta (vezi toată discuția)
Concesiune terenuri Franken Franken Va salut ! Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)