avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... se mai dau sbventii la bovine in 2010 in ce conditii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

se mai dau sbventii la bovine in 2010 in ce conditii

am patru bovine si anul acesta am luat subventie vreau sa stiu daca mai beneficiez si anul acesta
Cel mai recent răspuns: cristian m 1980 , utilizator 21:49, 22 Martie 2010
Incepand din acest an nu se mai acorda subventi nationale pentru animale, dar se cauta noi forme de acordare a subventiilor.
am 40 capete bovine si am luat subventii doar pentru 7 bovine cat am fost inscris in urma cu trei ani...de ce nu se dau subventii reale cate sunt inscrise ??sunt care au de exemplu o bovina si iau pentru 7 bovine ..pentru ca a tratat cu doctorul veterinar
se vor acorda subventii pe aceleasi nr de animale ca anul trecut ma refer la bovine.Nu se vor mai acorda subventii pt carcasa de porc fermelor autorizate si nici carcaselor de pui provenite tot din ferme autorizate acestea fiind considerate ajutoare de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru bovine..de ce nu se dau subventii reale valdut valdut am 40 capete bovine si am luat subventii doar pentru 7 bovine cat am fost inscris in urma cu trei ani...de ce nu se dau subventii reale cate sunt inscrise ... (vezi toată discuția)
Subventia pe cap de animal la specia bovina dragomirgeorgescu dragomirgeorgescu Buna ziua, sunt presedinta unei asociatii profesionale de crestere a animalelor infiintata in anul 2003.Am in asociatie 150 capete bovine adulte ... (vezi toată discuția)
Subventii bovine 2010 ContSters95887 ContSters95887 Se mai acorda subvenții la bovine anul acesta? În ce condiții și cand se acordă prima tranșă? Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)