avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventii pentru bovine..de ce nu se dau subventii ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventii pentru bovine..de ce nu se dau subventii reale

am 40 capete bovine si am luat subventii doar pentru 7 bovine cat am fost inscris in urma cu trei ani...de ce nu se dau subventii reale cate sunt inscrise ??sunt care au de exemplu o bovina si iau pentru 7 bovine ..pentru ca a tratat cu doctorul veterinar
Cel mai recent răspuns: cristian m 1980 , utilizator 21:43, 22 Martie 2010
Asta trebuie sa intrebati la Ministerul Agriculturii! Nu v-ati intrebat poate ca este momentul sa va schimbati medicul veterinar?!B-)
aveti numai ptr 7 bovine asa zisa ,,cota'' este ca ptr lapte aveti anumita cantitate de lapte pe care o puteti da si pentru care primiti subventii
tara noastra acum 3 ani a negociat cu uniunea europeana o anumita cantitate de lapte si carne , puteti da o mai mare cantitate dar nu veti primi subventie care este platita de UE si ministerul agriculturi si nici daca livrati mai putin decat ati contractat acum 3 ani nu sunteti sanctionat (din aceasta cauza uni primesc ptr 6 bovine chiar daca are numai 1 ) dvs ptr a primi mai mult ar trebui sa faceti rost de o cota ptr 50 de bovine ar trebui sa cumparati de la cei care au o cota mai mare si nu o mai pot onora , luati legatura cu cei de la APIA si cu medicul veterinar
gdragos a scris:

aveti numai ptr 7 bovine asa zisa ,,cota'' este ca ptr lapte aveti anumita cantitate de lapte pe care o puteti da si pentru care primiti subventii
tara noastra acum 3 ani a negociat cu uniunea europeana o anumita cantitate de lapte si carne , puteti da o mai mare cantitate dar nu veti primi subventie care este platita de UE si ministerul agriculturi si nici daca livrati mai putin decat ati contractat acum 3 ani nu sunteti sanctionat (din aceasta cauza uni primesc ptr 6 bovine chiar daca are numai 1 ) dvs ptr a primi mai mult ar trebui sa faceti rost de o cota ptr 50 de bovine ar trebui sa cumparati de la cei care au o cota mai mare si nu o mai pot onora , luati legatura cu cei de la APIA si cu medicul veterinar

ma refer la subventii pe cap de bovina nu pe cota de lapte :(
dvs.nu puteti beneficia de suma pt 40 de bovine datorrita faptului ca in momentul aderarii
Romaniei la U.E. sa negociat ca se va acorda subventie 3 ani consecutiv la aceleasi nr.de capete bovine avute in anul 2007ex.in 2007 ati avut 5 capete pe care le-ati vandut veti beneficia in continuare de plata subventiilor pana in 2010.Un alt ex.ati avut 7 capete in 2007 acum aveti 50 intre timp le-ati cumparat nu veti beneficia de subventie decat pe cele sapte capete avute atunci.NU-i corect dar e tipic romanesc.N-are nicio treaba cu med.vet. nu va poate ajuta daca nu ati avut animalele in 2007 chiar daca ele or mai fi fatat intre timp nu le puteti baga la subventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii: subventia la bovine aurelroba aurelroba As dori sa stiu ce documente trebuie adaugate la dosar ptr. subventia la bovine din acest an si daca conteaza cantitatea la cota de lapte avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)
Se mai dau sbventii la bovine in 2010 in ce conditii vasileursache75 vasileursache75 am patru bovine si anul acesta am luat subventie vreau sa stiu daca mai beneficiez si anul acesta (vezi toată discuția)
Lege nr. 145 din 2014 Raluca2017 Raluca2017 Buna ziua, dragii mei! Ma intereseaza cateva detalii referitoare la legea nr. 145 din 21 octombrie 2014, referitoare la modalitatea de comercializare a ... (vezi toată discuția)