avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Informatii: subventia la bovine
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Informatii: subventia la bovine

As dori sa stiu ce documente trebuie adaugate la dosar ptr. subventia la bovine din acest an si daca conteaza cantitatea la cota de lapte avand in vedere ca am 3 bovine de lapte si n-am cota de lapte fiind nevoit sa o cumpar.
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 07:59, 16 August 2010
Un telefon la centrul APIA de care apartineti sau pe adresa lor de internet puteti afla mai multe informatii ,dar dupa cate stiu anul acesta s-au depus cereri doar pentru subventii la ovine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru bovine..de ce nu se dau subventii reale valdut valdut am 40 capete bovine si am luat subventii doar pentru 7 bovine cat am fost inscris in urma cu trei ani...de ce nu se dau subventii reale cate sunt inscrise ... (vezi toată discuția)
Masura 141 cota de lapte vladeni vladeni buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns eu am certificat de producator ,adeverinta de la fabrica de lap[te plus borderoyu de achizitie imi trebuie cota de ... (vezi toată discuția)
Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)