Sotul meu are un credit de nevoi personale si ar vrea sa faca refinantare dar in loc sa il achite pe cel vechi vrea sa pastram tori banii si diferenta pentru renova casa.
Este in regula, ce se poate intampla daca nu achita celalat credit dar ramane cu ratele la amândouă?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu e o idee buna, dar poate face alt credit de nevoi personale sau prin refinanțare sa obțină o suma mai mare.
Ce vrea sa facă, e o prostie.
Se poate întâmpla ca sotului sa i se dea doar diferenta.
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Am înțeles din prima, ideea e f proasta. Sa știți ca nu e exclus ca daca reușește sa facă asta, sa se aleagă și cu o plangere penala pt abuz de încredere/ inselaciune/ frauda bancara.
Teoretic banca refinanteaza și da diferenta clientului, dar s-a mai întâmplat sa nu și sa procedeze și alții cum vrea sa facă sotul.
Banca poate declara scadent anticipat creditul și sa va ceara toți banii înapoi și dacă nu ii aveți, se poate ajunge la executare silita, daca averi casa, e nasol.
Recuperare bunuri
drmon
buna ziua. o situatie de prezentat. in anul 2008 m-am casatorit. am locuit cu sotul intr-un imobil proprietate a socrilor mei. am renovat, am pus centrala, ... (vezi toată discuția)