avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cum se poate dona statului 50% dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum se poate dona statului 50% dintr-un imobil retrocedat?Celelate ...

Buna ziua! Cum se poate dona statului 50% dintr-un imobil retrocedat?Celelate 50% apartin altor proprietari. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:20, 10 Ianuarie 2025
Care ar fi interesul sa donați statului?Ca sa va răzbunați pe ceilalți coproprietar,sa scăpați de plata unor impozite,cheltuieli ulterioare etc?
la primarie intrebati daca accepta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare mostenire suplimentara 12mihaela 12mihaela Am mostenit de la tatal meu un apartament, am certificat de mostenitor in acest sens, fiind singurul copil sunt si mostenitor singular. Acum am aflat ca tatal ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire mariah2010 mariah2010 Buna ziua.Subiectul este urmatorul.Doua surori au facut succesiunea dupa moartea mamei, ambele fiind mostenitoare.Acum , dupa 10 ani una din surori vrea sa ... (vezi toată discuția)
Solutii de a nu mai fi coproprietar imobil iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Din 2008, detin 20% dintr-o locuinta (ca mostenitor cu toate actele la zi, cu certificat de mostenitor, inclusiv acte inregistrate la serviciul cadastral). Eu ... (vezi toată discuția)