avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, as dori sa întreb dacă s-a negociat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, as dori sa întreb dacă s-a negociat un salariu ...

Bună ziua, as dori sa întreb dacă s-a negociat un salariu în 2021 pentru o munca ,plătită cu un salariu,acum s-a mai adăugat mai multe munci sau atribuții pentru același salariu ,dar nu s-a mai negociat, salariul as dori sa întreb dacă exista un articol de legislatia muncii care interzice asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:52, 9 Ianuarie 2025
Art. 162 C.mun.
...
(2) Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere timp de lucru fara reducere salariu andreeaoradea andreeaoradea organizatie neguvernamantala privata- decide reducerea normei de lucru pentru angajat la 60% dar doreste mentinerea aceluiasi salariu brut. Este corect conform ... (vezi toată discuția)
Acordare majorare salariala mmus mmus Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca un angajator are dreptul sa acorde anual mariri de salariu numai unei parti a angajatilor, acest lucru neavand ... (vezi toată discuția)
Negociere individuala BX BX Buna ziua. Am solicitat angajatorului negociere individuala a salariului conform codului muncii art 162 (1), (2). Mi s-a refuzat acest lucru, invocandu-se un ... (vezi toată discuția)