avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune in Cartea Funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune in Cartea Funciara

Buna seara! Am semnat acum 3 saptamani o promisiune de vanzare-cumparare pentru un apartament dintr-un ansamblu rezidential finalizat, dar care nu are inca toate actele gata pentru a se face contractul de vanzare-cumparare. In acest antecontract este mentionat faptul ca ansamblul este in curs de edificare. As vrea sa va intreb daca, in aceste conditii, promisiunea s-ar putea trece in Cartea Funciara? Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
Cornelia87, utilizator

Alte discuții în legătură

Antecontract apartament in constructie TheKindred TheKindred Buna ziua, Am rezervat un apartament intr-un bloc aflat in constructie (momentan blocul este ridicat \"la rosu\", se va finaliza la vara) si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Notarea promisiunii in cartea funciara SaraK SaraK Buna, Am o nelamurire legata de urmatoarele clauze dintr-un contract de rezervare: [i]4.1 Promisiunea nu va fi notată în Cartea Funciară. În cazul ... (vezi toată discuția)