avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Urmează să nasc și as vrea sa las copilul in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Urmează să nasc și as vrea sa las copilul in maternitate, ...

Urmează să nasc și asi vrea sa las copilul in maternitate, cum procedez? Ajutați.ma
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:29, 10 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o, saracul sufletel...Incerc de cativa ani sa am un copil. Si nu reusesc. Ce norocoasa sunteti ca s-a intamplat ...Ce mult mi-as dori sa va pot ajuta cumva
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
adelalaz, utilizator
Unde? Cand? Îl dați spre adopție?
Cati ani aveti și care e motivul?
Luati legatura cu cei de la dgaspc, daca situația dvs e precara, copilul va fi declarat adoptabil

Nu aveti cum sa il lasati pur și simplu in spital, fapta e de abandon si se pedepsește penal.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)
Adopție AncaPanda AncaPanda Femeie necăsătorită salariată vârstă 47 ani poate adopta fetita abandonată in maternitate? (vezi toată discuția)
Adoptie copil alinabalan74 alinabalan74 daca vreau sa adopt un copil pe care viitoarea mama doreste sa mi-l dea spre adoptie cum pot proceda sa il iau chiar din maternitate cu acte in regula fara a ... (vezi toată discuția)