avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat teren pe numele meu, am acte pe teren...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat teren pe numele meu, am acte pe teren...

Bună seara am și eu o întrebare am cumpărat teren pe numele meu am acte pe teren toate actele impozit plătit totul în ordine am și casa făcută recent pe acel teren doar ca nu am absolut nici un act pe casa de cat o schiță făcută de un arhitect e stampilata de dansul dar nu am mai înaintat cu actele pentru motive personale acum o săptămână mi sa furat poșeta în care în poșeta am avut actele mele actele copilor buletinul celui mare certificatul de naștere băiatului cel mic cum pot face sa îmi fac buletinul la mn la adresă va mulțumesc
Teoretic nu aveti nicio casa, deci nu puteti face acte pe acea adresa
Bănuiesc ca acea casa nu e nici pusa pe rol.
Bună ziua mai o întrebare băiatul meu și-a pierdut buletinul are 15 ani baiatu acum daca am sa ai fac un alt buletin imi va cere ceva acte ma refer la adresă
Ok va mulțumesc frumos

gi-jane2 a scris:

Teoretic nu aveti nicio casa, deci nu puteti face acte pe acea adresa
Bănuiesc ca acea casa nu e nici pusa pe rol.

Nu este vorba ca ati pierdut, dar ca nu ati fcut csa legal, trebuia sa aveti o receptie, autorizatie...
Pentru copil minor este necesar doar CI a unui parinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie pentru construirea unui zid intr-un apartament liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua! Locuiesc intr-o garsoniera noua care a fost facuta destul de spatioasa pentru a se transforma intr-un apartament cu 2 camere. Vreau sa ridic un ... (vezi toată discuția)
Am acte proprietate teren vreau sa fac gard , am platit masuratori vec inu zice ca nu e masurat bine Laurentiu-Claudiu Laurentiu-Claudiu Am acte proprietate teren vreau sa fac gard , am platit masuratori autorizati de la primarie etc, vecinu zice ca nu e masurat bine..Unde pot sa ma adresez La ... (vezi toată discuția)
Constatare drept proprietate asupra constructiei adriana dj adriana dj am 2 proprietati un apartament pe care l-am cumparat si un terem pe care l-am primit mostenire adresa de pe buletin o am la apartament si as vrea sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)