avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,vin cu o intrebare,cand se divorteaza ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,vin cu o intrebare,cand se divorteaza amiabil la notar este ...

Buna ziua,vin cu o intrebare,cand se divorteaza amiabil la notar,este necesara audierea sau prezenta copilului de 12 ani la depunerea actelor sau la semnatura finala? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:21, 10 Ianuarie 2025
La notar nu se audiază minorul ,notarul face doar adresa pt ancheta sociala la instituția cu atribuții în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil prin notariat mihmag mihmag 1.In cazul unui divort cu copil minor/12 ani/ prin notariat ce acte sunt necesare ? Copilul mai trebuie audiat la judecatorie sau depinde de intelegerea ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor; suntem in uk ContSters292170 ContSters292170 Buna ziua ma numesc Cristina si locuesc in uk de 3 ani impreuna cu sotul meu roman si bebele meu de 6 luni,am o problema sunt casatorita in romania si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar Justitiarul71 Justitiarul71 Conf.art.375 din Noul Cod Civil:,,Divorţul prin acordul soţilor poate fi constatat de notarul public şi în cazul în care există copii minori născuţi ... (vezi toată discuția)