avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua îmi poate răspunde la o întrebare care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua îmi poate răspunde la o întrebare care este perioada ...

Buna ziua îmi poate răspunde la o întrebare care este perioada de valabilitate maxima asta pentru o procura generala dacă este un termen limita pentru valabillate ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:22, 10 Ianuarie 2025
3 ani
depinde, daca e vb de ridicarea pensiei, 18 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate procura ridicare pensie gm_mg gm_mg Ca fiu, am o procura generala din partea mamei, autentificata notarial. Posta romana, printr-o circulara interna, recunoaste procura numai pentru 18 luni, ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura pentru ridicarea pensiei gi-jane2 gi-jane2 Buna ziua, Stiti cumva in ce lege as putea citi ca procura speciala de ridicare a pensiei ( la limita de varsta) de la posta e valabila doar 18 luni ? (vezi toată discuția)
Cu privire la ordinul 214/2012 pentru aplicare legii 263/2010 ... Adrian2024 Adrian2024 Cu privire la ordinul 214/2012 pentru aplicare legii 263/2010 privind procura speciala utilizata in sistemul de pensii. Tatal meu are 97 de ani si a facut o ... (vezi toată discuția)