avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o firma intr-un alt judet care momentan e inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o firma intr-un alt judet care momentan e inactiva

Buna ziua. Am o firma intr-un alt judet care momentan e inactiva, ma gandesc sa fac un imprumut bancar pe firma pentru a lua o chirie cu 2 camere, 1 camera pe care sa o inchiriez in regim hotelier , sa ma pun angajat cu minim pe economie. sunt in Bucuresti, pot face aceste actiuni fara sa trec firma pe Bucuresti? Daca nu o trec pe Bucuresti, contabilul e nevoie sa fie din judetul de resedinta al firmei?
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:47, 10 Ianuarie 2025
vă trebuie minim un punct de lucru. Contabilul poate fi de oriunde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier - care tip de contract este valabil? Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier iblaga iblaga Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si ... (vezi toată discuția)