avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Salariata gravida isi poate lua concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Salariata gravida isi poate lua concediu de odihna ...

Buna ziua!
Salariata gravida isi poate lua concediu de odihna in avans pentru perioada de concediu prenatal si postnatal, pana la supendarea contractului individual de munca ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Teo15 , utilizator 08:48, 14 Ianuarie 2025
Da, salariata gravida isi poate lua concediu de odihna in avans pentru perioada de concediu prenatal si postnatal, pana la supendarea contractului individual de munca... insa trebuie acordul angajatorului.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata-dreptul la somaj si indemnizatie crestere copil aittu aittu Buna ziua, fiica mea are incheiat un contract de munca pe perioadă determinată care îi încetează de drept în data de 08 septembrie 2016. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Sunt somera si sunt gravida - concediu de risc maternal; concediu de maternitate; ccc rosu claudia rosu claudia Buna seara! Sunt somera si sunt gravida in luna a 4-a. Am probleme cu sarcina si am fost deja internata de 2 ori. Prima data nu am luat concediu medical ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexxadavyd alexxadavyd ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in anul in care imi dau demisia? l-am pierdut? in perioada de preaviz, imi pot lua concediu de odihna in baza ... (vezi toată discuția)