avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În urma dezbaterii succesiunii pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În urma dezbaterii succesiunii pentru o casă în ...

Bună ziua. În urma dezbaterii moștenirii al unei case în urma decesului mamei, am dat sulte surorilor mele(doua) și pe tatăl meu l-am luat la mine, el având peste 80 de ani și bolnav. Lui nu i-am dat sulta prin posta sau legal. Nu am stiut. Am zis ca dacă sta la mine, nu trebuie sa-i trimit deoarece casa părintească îmi rămăsese în urma ordinului judecătoresc. Nu am stiut ca trebuia sa-i dau banii legal. Acum vreau sa vând și tatăl meu e mort de 5 ani. Surorile nu au venit nici la înmormântare, nu le-a pasat de el. Cum pot rezolva asta sa pot sa iau certificatul de moștenire sa pot vinde? Ce e mai rău că, cei care cumpăra au făcut acte pt.prima casa și se grăbesc altfel pierd banii. Un sfat va rog din suflet! Dezbaterea moștenirii după tata nu s-a făcut. El stand la mine, și tot la mine e înmormântat, nu m-am gândit la dezbatere.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
Tromica, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudor_u2 , utilizator 15:58, 16 Ianuarie 2025
Cum ați rezolvat daca nu va supărați am o situație identica numai ca sunt 2 frați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil, un parinte decedat damigeana damigeana Buna ziua, Tatal meu a decedat acum 2 ani. Inainte de asta a stat prin spitale 2 ani. Suntem 3 surori, insa 2 dintre ele nu i-au avut grija. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Succesiunea in instanta alexuzza_africa alexuzza_africa Buna ziua! intrebarea mea este: bunica mea a avut doi copii , tatal si unchiul meu, tatal meu a decedat in 1987 iar noi cele trei surori am ramas orfane de ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune nedezbatuta Nagy2000 Nagy2000 Buna,va scriu situatia mea scurt,va rog frumos sa raspunda, cine stie raspunsul.Bunica a decedat in 2005,a lasat mostenire o casa mica de 40mp,si 4 arii de ... (vezi toată discuția)