avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... art 126 - compunere complet fără acordul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

art 126 - compunere complet fără acordul reclamantului

În ce modalitate completul de judecată de 3 judecători în recursul unui dosar judecat pe codul de procedură civilă din 1865 este "legal constituit" pe articolul "126 cpc", dacă chiar dacă ar fi judecat pe noul cod de procedură, nu există acordul meu din calitatea de recurent reclamant?
Dosarul este la Curtea de Apel Brașov, mi s-a stabilit cauțiunea pentru suspendarea Deciziei de apel la 600% din valoarea legală (526 268,69 ron - SUMA CERTĂ REAL DATORATĂ de 87886,601 ron), sunt doctori în contencios cu cărți publicate, și unul dintre judecători este și soțul unei judecătoare din fond care a reexaminat taxa judiciară de 214000 lei noi (deci s-a pronunțat prin hotărâre judecătorească pe 80/2013, conform CCR și a profesioniștilor din justiție)
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Recursul in ncpc Just-drept Just-drept Dacă reclamanta a introdus recursul conform art. 488 NCPC, dar nu a invocat nici un aliniat din art. 488, se poate solicita respingerea recursului introdus de ... (vezi toată discuția)
Antepronunțare sau nu ? viktorV viktorV Stimați forumiști, Am primit Decizie civilă: ”Respinge recursul ca inadmisibil. În baza art. 723 alin. 1 Cpc coroborat cu art. 108 ind. 1 pct. 1 lit. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.. rog un raspuns profesionist la intrebarea daca in ... emy114 emy114 Buna ziua.. Rog un raspuns profesionist la intrebarea daca in cazul respingerii cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru prin incalcarea ordonantei ... (vezi toată discuția)