avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In urma cu 3 ani am avut calitatea de pensionar pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In urma cu 3 ani am avut calitatea de pensionar pentru limita ...

In urma cu 3 ani am avut calitatea de pensionar pentru limita de varsta, dar si angajata si am solicitat recalcularea pensiei si recunoasterea stagiilor de cotezare a perioadei lucrate dupa pensionare si a perioadei lucrate in Italia, care nu au fost luate in calcul, dar sun certificate cu acte justificative de la angajator si autoritatile abilitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 10 Ianuarie 2025
Numărul de puncte de stabilitate nu se acordă pentru perioadele de stagiu de cotizare contributiv în care se cumulează pensia din sistemul public sau, după caz, pensia de serviciu acordată în baza unor legi cu caracter special, cu venituri asigurate conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După pensionare am lucrat la același loc de muncă 3,6 ani ... Moldoveanu Ica Moldoveanu Ica După pensionare am lucrat la același loc de muncă 3,6 ani pentru care am cotizat Cas si Cass.Se vor lua în calcul la recalcularea din sept 2024 ca ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Dala16 Dala16 Buna ziua, Sunt pensionata la limita de varsta de la 1.07.2014, dar lucrez cu contract pe termen determinat. Intrebare: cum este mai bine, sa cer recalcularea ... (vezi toată discuția)
Puncte de stabilitate pentru pensie anticipata partiala koronna koronna Buna ziua, In anul 2021 am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala. Pensia calculata a fost foarte mica, nu m-am incadrat in termenul legal pentru a ... (vezi toată discuția)