avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate sa actualizez numarul de telefon de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate sa actualizez numarul de telefon de la infiintarea unei S.C. care apare pe site-ul M. Finante?

Buna ziua si La multi ani!
As dori daca se poate sa actualizez numarul de telefon de la infiintarea unei S.C. care apare pe site-ul M. Finante. cu cel actual.
Care este modalitatea?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pot schimba numarul de telefon folosit la înregistrarea firmei Vodafonebuc Vodafonebuc As dori să știu dacă pot schimba numărul de telefon folosit la înființarea firmei mele? (vezi toată discuția)
Preluare neautorizata a datelor firmei pe site-urile cu informatii despre firme IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, Este vorba in cazul nostru de vrajitorul.eu Refuza sa scoata de pe site datele firmei noastre - fapt pentru care sintem sunati in continuu de ... (vezi toată discuția)
Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)