avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot schimba numarul de telefon folosit la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot schimba numarul de telefon folosit la înregistrarea firmei

As dori să știu dacă pot schimba numărul de telefon folosit la înființarea firmei mele?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
Vodafonebuc, utilizator
Cel mai recent răspuns: marius740 , utilizator 13:53, 5 Ianuarie 2025
Da.
Cum fac asta ?
Il schimbati si gata. Nu are importanta ce numar ati trecut in actele de la infiintarea firmei la registrul comertului.
Buna ziua si La multi ani!
As dori daca se poate sa actualizez numarul de telefon de la infiintarea unei S.C. care apare pe site-ul M. Finante. cu cel actual.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sa actualizez numarul de telefon de la infiintarea unei s.c. care apare pe site-ul m. finante? marius740 marius740 Buna ziua si La multi ani! As dori daca se poate sa actualizez numarul de telefon de la infiintarea unei S.C. care apare pe site-ul M. Finante. cu cel ... (vezi toată discuția)
Pfa deschis inainte de casatorie si schimbarea numelui ContSters114803 ContSters114803 Am o intrebare : am deschis pfa-ul pe numele de fata si pe adresa parintilor ( la acel moment adresa mea din buletin) Acum am schimbat numele si adresa ... (vezi toată discuția)
Preluare neautorizata a datelor firmei pe site-urile cu informatii despre firme IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, Este vorba in cazul nostru de vrajitorul.eu Refuza sa scoata de pe site datele firmei noastre - fapt pentru care sintem sunati in continuu de ... (vezi toată discuția)