avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara comunitate. As dori sa stiu daca se poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara comunitate. As dori sa stiu daca se poate depune intampinare ...

Buna seara comunitate. As dori sa stiu daca se poate depune intampinare de catre parati ,la un proces pe fond, fara sa fie trimisa citatie . Multumesc frumos, daca sunteti draguti sa- mi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:25, 10 Ianuarie 2025
Teoretic ee poate dacă ați luat la cunostiinta de cererea de chemare în judecata.Totusi nu vaj auta cu nimic,procedurile nu vor dura mai puțin,nu se va acorda termen mai repede..Mai mult exista termene stabilite de procedura care curg din anumite momente de la data comunivarii actiunii,proceduri de comunicare cate ttebuiesc indeplinite etc.Care ar fi avantajul pt dvs e greu de spus...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare adresã trimisã de judecãtorie fãrã cererea de chemare în judecatã ºi fãrã înscrisuri Spider2077 Spider2077 Am o mare dilema imi este foarte greu sa inteleg acest comunicat de la judecatorie care a a mai venit insotit de o comunicare adresa, care sunt din partea ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecatã potrivit noului cod de procedurã civilã sarah1985 sarah1985 Niste vecini au primit cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari pentru neplata constructiei sediului acesteia. Sumele de recuperat ... (vezi toată discuția)
Divort TMA66 TMA66 Care este durata medie in care se primeste citatia pentru un divort la tribunal? (vezi toată discuția)