avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap Grav .Buna seara, O persoana cu handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap Grav .Buna seara, O persoana cu handicap grav poate beneficia de ajutor ...

Buna seara,
O persoana cu handicap grav poate beneficia de ajutor din partea primariei pe raza careia locuieste ?.Daca da care sunt aceste ajutoare ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Primaria si ajutoarele ue melinaR melinaR fratele meu e pensionat pe caz de boala si are o pensie de 435,ron de aproape 2 luni i a fost amputat piciorul drept nu a reusit sa ajunga la comisia pentru ... (vezi toată discuția)
Neprimire salariu ionelasimion ionelasimion Buna ziua. Sunt asistent personal al unei persoane cu handicap grav (fiul meu 22 ani). Acum doua luni am avut sedinta la primarie cu toti asistentii personali ... (vezi toată discuția)
Ajutor social melinaR melinaR buna seara am si eu o nelamurire privind asistenta sociala si ajutorul dat personelor fara venituri din parteaUE adica pachetele venite la primariile din ... (vezi toată discuția)