avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum aflu impozitul pe care trebuie să îl plătesc la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum aflu impozitul pe care trebuie să îl plătesc la case și mașini?

Cum aflu impozitul pe care trebuie să îl plătesc la case mașini?Sunt moștenitor și încă nu e făcut partajul.
Se poate face cerere pe conectx?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2025
andreasepp, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:15, 11 Ianuarie 2025
Buna ziua

Veti primi o decizie de impunere de la directia locala de taxe si impozite.

daca aveti cont pe ghiseul.ro si institutia din localitatea respectiva e inrolata in sistem puteti vedea si acolo.

Partajul nu are legatura cu impozitul. Dvs sunteti proprietar pe o cota-parte in momentul de fata indiviza si pentru aceasta veti plati impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi rutiere si taxa locuinta Adryana-Ducu Adryana-Ducu Va rog sa ne comunicati cum putem sa achitam impozitul pe locuinta fara a achita si amenzile de circulatie restante? Directia de Impozite si Taxe a Primariei ... (vezi toată discuția)
Buna seara santem doi mostenitori pe o propietate pe ce nume se ... mariovnvnnnnnnnnnnnc vvv mariovnvnnnnnnnnnnnc vvv Buna seara santem doi mostenitori pe o propietate pe ce nume se poate plati impozitul imobilului . (vezi toată discuția)
Unde pot afla daca exista vreo contraventie/amenda pe numele meu? bold12 bold12 Unde pot afla de contraventie/amenda? Cineva imi goleste casuta postala si nu ajung la mine facturi si alte lucruri. As dori sa stiu daca a fost facut vreun ... (vezi toată discuția)