avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, soțul meu a decedat în 10.11.2024 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, soțul meu a decedat în 10.11.2024 ...

Bună ziua, soțul Coterlici Radu, Onești, a decedat în 10 11 2024, în cât timp treb să dezbat succesiunea și dacă îmi trebuie un cadastru nou. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:06, 11 Ianuarie 2025
In cat timp se face succesiunea după deces
Succesiunea se dezbate când doriți.
Dar dacă o finalizați înainte de împlinirea a doi ani de la deces, nu veți plăti impozitul de 1% către stat.
Deci, va costa mai puțin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune manuelica manuelica Bunica mea a deschis succesiune acum 1 an si 11 luni dupa decesul bunicului, ea fiind unicul mostenitor. A decedat acum 2 saptamani, inainte sa finalizeze ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune ContSters160754 ContSters160754 buna ziua!ma numesc claudia.tatal meu a decedat pe 12.05.2012 si am ramas 2 mostenitori,eu si fratele meu.tatal meu avea act de mostenitor pe casa dar fara ... (vezi toată discuția)
Amânare finalizare succesiune DAlina81 DAlina81 Bună ziua. Se poate amâna dezbaterea succesiunii până la lamurirea problemei?!? Nu dorim să abandonăm sau să renunțăm în nici un caz la ... (vezi toată discuția)