avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta conform lege 18/1991_identificarw terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta conform lege 18/1991_identificarw terenuri

Buna ziua,
Detin o adeverinta de la bunica mea care a decedat, prin care conform legii 18/1991 detine mai multe terenuri.
Pentru majoritatea dintre el am si extras de carte funciara insa nu pentru toate.
Va rog sa ma indrumati cum as putea sa le identific si sa intru in posesia acestora, mentionez ca nu reusesc sa le identific fizic.
Am fost la primarie insa nu reusesc sa o scot la capat cu acestia…
Cum as putea face aceste demersuri legal pentru a intra in posesia acestora fiind unicul mostenitor al buncii.

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2025
RC_Z90, utilizator

Alte discuții în legătură

Lipsa adeverinta legea 18/1991 bogdana_dan bogdana_dan Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Bunicul meu a decedat. Acesta detinea mai multe pamanturi. Tatal meu (unic mostenitor) a inceput ... (vezi toată discuția)
Recurs la hotarare privind anularea partiala absoluta a titlului de proprietate amot amot La ce putem sa ne asteptam in cazul recursului ? Datele problemei sunt: -in 1993 s-a emis pe numele bunicei mele adeverinta de reconstituire a dreptului de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nicole852107 nicole852107 ce acte trebuie depuse la primarie pentru titlu de propietate?si conditii daca sunt..va multumesc (vezi toată discuția)