avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

ce acte trebuie depuse la primarie pentru titlu de propietate?si conditii daca sunt..va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicole852107 , utilizator 22:16, 22 Iulie 2012
1. Actele ce au stat la baza validării de proprietate, respectiv cerere în termen;

2. Actele de stare civilă ale autorului/autorilor precum şi ale moştenitorilor acestora acolo unde este cazul;

3. Certificat de moştenitor sau de calitate de moştenitor;

4. Cartea funciară, declaraţiile prevăzute de Legea 18/1991.
Daca ati solicitat in baza legii 18, a fondului funciar, acte de stare civila, dovezi ca detineati terenul, adeverinta de la primarie prin care vi se comunica ca sunteti trecut in acel registru agricol, etc. extras din registrul agricol, depinde deoarece nu ati mentionat in ce baza solicitati acel titlu. Functie de mentiunile pe care le veti face , suplimentam raspunsul. Sau poate aveti contract de vanzare-cumparare si terenul a intrat sub incidenta vreunei legi speciale.
acest teren a fost al bunicului,care a decedat in 1985,il detinea din 1930.nu am acest act,dar in schimb in 1985 cind s-a deschis succesiunea dupa el s-a masurat acest teren in forma de L.si au iesit 3535 mp.nu stiu cum a iesit...acum 2 ani am deschis proces de iesire din indiviziune,la expertiza topo a iesit caci curtea in realitate e de aprope 8000 mp dar iesirea din indiviziune s-a facut doar pe ceea ce era in acte adica 3535, urmeaza sa despagubesc coindivizarul.acum vreau sa intru in posesia restului de teren...cum?:D.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 247 privind retrocedarea nonamamaia nonamamaia Buna seara! Am si eu o problema am un teren cu suprafata de 5000 mp. A apartinut mamei mele (eu avand in acest moment 70 de ani), a fost trecut in anul 1930 in ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme narcisa07 narcisa07 Un caz mai complicat: Bunicul meu a fost adoptat. In 1930, tatal lui adoptiv ii vinde casa si gradina (nu se specifica de ce suprafata este vorba) si se face ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune sangel sangel Buna seara eu am o problema privind succesiunea dupa mama mai exact lucrurile stau in felul urmator : mama mea a decedat in 2015 luna martie si mi-au ramas o ... (vezi toată discuția)