avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație. Bună ziua Țevile de căldură ale ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație. Bună ziua Țevile de căldură ale vecinului care ...

Asociație.
Bună ziua
Țevile de căldură ale vecinului care trec prin locuința mea,trebuie plătită de mine?Nu mă folosesc de acea căldură fiindcă sunt astupate,iar eu am centrală.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:48, 11 Ianuarie 2025
Dezvoltati un pic discutia, sa intelegem.
Practic, cine va cere sa platiti dvs. caldura, mai ales ca ziceti ca acele tevi sunt izolate ?
Discutati si la asociatie, poate va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura vecinului fara centrala Buburuza2014 Buburuza2014 Buna ziua, am si eu o nelamurire: Eu am centrala termica, toti vecinii de sub mine ( locuiesc la ultimul etaj) au centrala si vecina de langa are centrala. ... (vezi toată discuția)
Urgent! tevi de caldura vs centrala proprie serena82 serena82 Buna ziua, Am o mare problema. Eu am centrala termica proprie la apartament, insa mi-au ramas si tevile de caldura pentru ca vecinii de la celelalte doua ... (vezi toată discuția)
Somatie asociatie de proprietari CRISTINA mara CRISTINA mara Buna ziua, sunt debransata de la centrala termica cu acordul vecinilor si asociatiei de propietari de 2 ani,in 2010 au venit de la firma care au centralele de ... (vezi toată discuția)