avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am un copil care este diagnosticat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am un copil care este diagnosticat cu autism l am ...

Bună ziua am un copil care este diagnosticat cu autism l am dus la un centru unde îl lăsăm acolo de la ora 8 pina la ora 12 dar am avut surpriza sa îmi găsesc copilul cu capul vinat umflat cind am cerut explicati ce sa întâmplat mi sa zis ca a avut un mic incident ca se mai intimpla practic mi am retras copilul de acolo întrebarea ar fi ce este de făcut în cazul asta copilul sa lovit destul de rău la cap plus ca nici măcar nu m au sunat cind sa lovit aștept un răspuns din partea dumneavoastră mulțumesc de eventualele răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Cer ajutor pentru un sfat, o parere - fetita abuzata de parinte ContSters318936 ContSters318936 Buna seara ,sint divortata de 3 ani ,am o fetita de 3 ani si 9 luni ....are program de vizita cu tatal :prima saptamina ,marti si joi cite 2 ore pe timp de ... (vezi toată discuția)
Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)
Certificat iml suspect ContSters81546 ContSters81546 Sunt victima unei inscenari. Cineva care imi vrea tot \"binele\" din lume si doreste sa ma lipseasca de ce am mai drag (copilul meu), apare la poarta mea cu ... (vezi toată discuția)