avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , In urma căsătoriei am rămas cu niște ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , In urma căsătoriei am rămas cu niște bănuți ...

Buna ziua ,

In urma căsătoriei , am rămas cu niște bănuți strânși din darul de la nunta .
Mare parte din banii respectivi s-au consumat , iar la divorț , soțul cere împărțirea banilor . El vrea să împărțim suma intreaga , dinainte să fie cheltuită . Eu sunt de părere ca dacă trebuie să împărțim banii care au fost câștigați, trebuie să împărțim și datoriile .
Oare mă puteți ajuta ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:32, 12 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impartiti banii care au rămas, dacă au rămas, după ce platiti datoriile.
Depinde pe ce s au cheltuit acei bani.

De impartit de principiu impartiti ceea ce aveti, nu ceea ce ati avut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire bunuri divort oana205 oana205 Buna ziua, Cum se poate face partajul in cazul sot inselat dupa 1 an de casatorie, in conditiile in care sotia avea salariu dublu fata de sot, ii indeplinea ... (vezi toată discuția)
Partaj mirunica89 mirunica89 In 2013 s-a finalizat divortul, cererea de divort a fost inaintata in 2011. Cat dureaza un astfel de proces?cat de costisitor este procesul si cat ar costa un ... (vezi toată discuția)
Partaj daruri de nunta ContSters154172 ContSters154172 Pe scurt. Sunt in divort. La nunta, acum 1 an, parintii si sora mea au pus impreuna 38000 lei. Parintii sotului, 0. La nunta au ramas din banii stransi 80000 ... (vezi toată discuția)