avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Somajul la vechime Bună seara, Vă rog, dacă puteți ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Somajul la vechime Bună seara, Vă rog, dacă puteți să-mi ...

Somajul la vechime
Bună seara,
Vă rog, dacă puteți să-mi răspundeți.
Am fost din 2009 in somaj 15 luni.
Cand voi implini 60 ani (in 4 luni) se va pune la vechime pt. pensionare ?
Dar 1 an si 4 luni stagiul militar se va pune la vechime ?
Multumesc,
Numai bine sa aveti...;.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 12 Ianuarie 2025
Stagiul militar si somajul nu constituie vechime in munca , ci perioade asimilate care se iau in considerare cand veti depune actele pentru pensia pentru limita de varsta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata nelli nelli Buna.M-am nascut in 20 sept. 1955 si lucrez ca educatoare de la 1 sept 1975,fara intrerupere. va rog sa-mi raspundeti daca ma pot pensiona anticipat,avand o ... (vezi toată discuția)
Cind ma pot pensiona !?? stoica ionut 13 stoica ionut 13 Mama mea nascuta pe 13-04-1955 a lucrat 32 ani din care 23 ani si 6 luni grupa a II-a plus 3 ani ordonanta . La ce virsta se poate pensiona cu limita virsta ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare anticipata partiala Dana Rotaru Dana Rotaru Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns despre posibilitatea iesirii mele la pensie anticipata partial. Nu mai reusesc sa imi gasesc de lucru ... (vezi toată discuția)