avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate incheia un contract de asigurare sociala in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate incheia un contract de asigurare sociala in numele altei ...

Se poate incheia un contract de asigurare sociala in numele altei persoane?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:51, 13 Ianuarie 2025
Da, numai in baza unei procuri notariale.
Dar online nu se poate incheia acest contract?
Avand in vedere ca in lege este specificat ca acest contract de asigurare sociala poate fi incheiat atat prin mandatar cat si reprezentant legal ,as putea sa trimit un avocat sa incheie in numele meu acest contract?
V-am spus ca se poate incheia prin mandatar ..in speta, un avocat poate incheia in numele dvs acest contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp mai este valabila procura? emiliamatei emiliamatei Buna seara, as dori sa mi spuneti va rog cat timp mai este valabila o procura , avand in vedere ca mandantul a decedat, si are mostenitori. Iar daca ... (vezi toată discuția)
Delegatie avocat prezenta la mediere Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Pot sa accept delegatia avocatului pentru clientul lui d e a-l reprezenta la mediere (doasarul nu e pe rol) avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Impartirea efectiva a mostenirii intre mostenitori barbu2 barbu2 Buna seara, Exiata un teren mostenit de la parinti si doi mostenitori, fiecare avand jumatate din teren.Terenul este livada si suprafata agricola,insa ... (vezi toată discuția)