avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bunà Am avut acțiuni la banca Transilvania și nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bunà Am avut acțiuni la banca Transilvania și nu mai găsesc ...

Bunà
Am avut acțiuni la banca Transilvania și nu mai găsesc hârtia cum pot face sa le recuperez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 07:38, 12 Ianuarie 2025
Mergeti la o sucursala cu buletinul, rugati sa va caute in baza de date, cu ce produse figurati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris la biroul de credit, inexistent in alta baza de date. BogdanBunea BogdanBunea Buna ziua, Am si eu o problema si sper din tot sufletul sa ma puteti indruma. Acum cca 5 ani de zile, am facut un credit de consum prin magazinul DOMO, ... (vezi toată discuția)
Notificare privind un credit dupa 4 ani vdobrin vdobrin Buna ziua , Va scriu urmatoarele randuri in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat din partea unui profesionist. In anul 2005 am facut un credit la ... (vezi toată discuția)
Imprumut acordat ilegal! monicaandreea monicaandreea Buna ziua! Suntem 3frati, din care unul minor. Detinem impruna un apartament, lasat mostenire de parinti. Unul din frati, a luat un imprumut de la Idea Bank, ... (vezi toată discuția)