avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. La data de 12.01.2025 am fost atacat verbal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. La data de 12.01.2025 am fost atacat verbal si fizic ...

Buna ziua. La data de 12.01.2025 am fost atacat verbal si fizic de un cetatean roman in Bucuresti. Persoana mi-a deteriorat anumite părți ale corpului și nu am intervenit fizic în niciun fel. Persoana a făcut chiar declarații mincinoase către polițiștii veniți la fața locului. Am primit un raport de agresiune la câteva ore după incident. Am fost rugat de poliție să mă duc luni la cea mai apropiată secție de poliție și să dau o declarație despre persoana respectivă. Mă întreb dacă mai pot face ceva în acest caz.

Alte discuții în legătură

Accident cu vinovat fãrã rca mateivoicu mateivoicu Bună ziua. Am o întrebare. Am avut acum ceva vreme un accident de circulație, eu fiind în postura de victimă. Vinovatul a declarat că nu are niciun ... (vezi toată discuția)
Abuz politie. declaratie scrisa sub presiune. posibilitate schimbare declaratie ionuti876 ionuti876 Buna seara, am fost retinut intr-o sectie de politie in bucuresti fara sa fiu inregistrat in care am fost retinut in jur de 6 ore, am fost maltratat si ... (vezi toată discuția)
Plangere lovire- ce fac? danielstroe danielstroe Buna ziua, Am fost sunat de un politist de la o sectie de politie care m-a chemat la sectie sa dau o declaratie pentru ca o persoana [b]a depus plangere ... (vezi toată discuția)