avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL fara activitate Buna ziua, in cazul in care un SRL ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL fara activitate Buna ziua, in cazul in care un SRL nu a realizat ...

SRL fara activitate
Buna ziua,
in cazul in care un SRL nu a realizat venituri de la infiintare pana in prezent,doar cheltuieli cu pregatirea spatiului pentru activitatea ce urmeaza sa o desfasoare,ce se depune pentru acest an? bilant sau declaratie de inactivitate?
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Trebuie depus bilantul anual sau e suficienta declaratia de inactivitate? Ronny93 Ronny93 Am infiintat in 29.11.2019 un SRL si pana la 31.12.2019 am creditat firma si am facut o singura achiztie in acea perioada: am cumparat un aparat necesar ... (vezi toată discuția)
Desființare srl Ca.Ov. Ca.Ov. Buna ziua, Am înființat un SRL pt a obține fonduri prin programul start-up,nu am primit fonduri și as vrea sa stiu: 1.cum o pot închide 2.momentan ... (vezi toată discuția)
Declaratie inactivitate sau bilant? carmenbn carmenbn Un SRL infiintat in 02.2012 are facturi de la ONRC,a achizitionat stampila,registre,a depus declaratiile 100 in 03,06,09.2012.La 31.12.2012 depune declaratie ... (vezi toată discuția)