Am infiintat in 29.11.2019 un SRL si pana la 31.12.2019 am creditat firma si am facut o singura achiztie in acea perioada: am cumparat un aparat necesar prestarii serviciilor noastre(ale firmei). Alte operatiuni nu au fost facute in luna Decembrie a anului trecut.
Intrebarea mea este: trebuie de depus bilantul anual sau e destula declaratia de inactivitate?
Avocatul meu a zis ca in cazul acesta se poate depune declaratia de inactivitate si nu e nevoie de bilant anual, este corect? Legal, astel?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Trebuie sa depuneti bilant contabil la 31.12.2019 in situatia prezentata de dvs, chiar daca nu ati avut venituri ( de multe ori lipsa unor venituri se considera - in mod eronat - lipsa de activitate ).
Ce amenda ar fi?
alegbob
Buna ziua !
Am un SRL eșuat fără activitate , neplatitor de TVA din 2018. In 2019 a înregistrat niște cheltuieli pe o scurta perioada de timp cu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.