avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut o reclamație la parchet pentru violare de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut o reclamație la parchet pentru violare de domiciliu ...

Am făcut o reclamație la parchet pentru violare de domiciliu și distrugere. După un an și trei luni primesc o scrisoare de la parchet prin care mi se cere să renunț la urmărirea penală.
Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:44, 13 Ianuarie 2025
Nu dvs trebuie sa renunțați ci Parchetul.a dispus măsura respectiva.Nu sunt specializat în penal dar exista posibilitatea formulării unei plângeri.Discutati cu un av care lucrează drept penal..
Puteti merge cu ordonanța la avocat.
Se numește consultatie juridica.
Trebuie văzut ce șanse ati avea.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu violare de domiciliu ? flaviusflavius flaviusflavius Buna ziua ,am depus o cerere de punere sub interdictie pentru bunicii mei la judecatorie,de la judecatorie a fost trimisa la parchet, iar parchetu a trimis o ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta nairam63 nairam63 Buna ziua, Vin cu urmatoarea problema: Postasul a lasat o [b]scrisoare cu confirmare de primire[/b] sotiei mele. Si acum citez din regulamentul Postei Romane ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie daniela cluj daniela cluj Buna , Un domn \"binevoitor\" ce nu ma poate inghitii dupa ce mi-a trimis multe mesaje ca imi sparge masina , mai apoi ca imi sparge casa , a si ... (vezi toată discuția)