avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere firma

Buna zius, din 2016 am suspendat activitatea unei firme, ce pot face sa închid firma, menționez ca nu s - au mai depus deloc acte contabile si nu s-au achitat dările către stat. Care sunt pași de urmat pentru a radia firma si cr costuri presupune
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 15:40, 13 Ianuarie 2025
Contează mult dacă aveti sau nu datorii și către cine (mai ales dacă aveți sau nu datorii către anaf).
Dacă situația e simplă și nu sunt datorii, trebuie depuse o serie de acte către onrc pentru radiere.
Dacă situația e mai complicata - în anumite conditii ar putea fi nevoie sa va adresați instanței de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara rog sa ma ajutati cu intrebarea cum pot inchide radia ... fanboss fanboss Buna seara rog sa ma ajutati cu intrebarea cum pot inchide radia o firma infiintata in 2021 ianuarie fara activitate mentionez ca am actele pierdute toate (vezi toată discuția)
Firma in lichidare doina62 doina62 Incerc sa inchid o firma care a fost deschisa in anul 2003 si a avut activitate doar 4 luni in 2004.Acum mi se cere un bilant de inchidere.Exista un formular ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa r. hanes r. hanes Buna ziua. Va rog sa-mi detaliati pasii care trebuie urmati pentru inchiderea unui PFA. Multumesc. (vezi toată discuția)