avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit amenda în Ungaria, in poza indica ora 02:45 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit amenda în Ungaria, in poza indica ora 02:45 ...

salut am primit amenda de la ungaria in poza indica ora 02:45 cind am intrat in ungaria iar eu am achitato la 07:03 am achita asa tirziu pentru ca am intrat la un peco in ungaria dar nu am putut achita rovineta,cm eram obosit dupa o noapte de condus masina am dormit aprox.4 ore dupa am mers la alt peco si acolo am achitat rovineta, spunetimi va rog sunt obligat sa acit amenda chiar daca am platit si rovineta ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:58, 13 Ianuarie 2025
Buna ziua

Conform cerintelor din ungaria aveti la dispozitie maxim 60 de minute timp de gratie pentru a achizitiona vigneta.

Nu conteaza ca ati uitat, ca erati obosit, ca nu ati gasit de unde sa o cumparati etc....

Daca nu platiti amenda, aceasta va fi data unei firme de recurepari din Romania care va adauga comisionul ei si va demara procedura executarii silite.

Asa ca sfatul meu este sa platiti amenda si sa tineti cont de asta data viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)