avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara sunt cetățean român și nu am fost în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara sunt cetățean român și nu am fost în țară ...

Bună seara sunt cetățean român și nu am fost în țară când femeia cu care trăiesc a născut ea fiind cetățean din Republica Moldova nu suntem luați cu acte eu nu sunt scris în certificatul copilului cum as putea sa fac sa fiu scris in certificat?

Alte discuții în legătură

Alocația pentru copil Ionela GIS Ionela GIS As vrea sa stiu daca pot beneficia de alocație fiind cetățean a României si a Republicii Moldova, pentru copilul nascut in Republica Moldova care la fel ... (vezi toată discuția)
Salut- certificat de nastere romanesc florden29 florden29 Buna ziua,am o intrebare si va rog sa ma ajutati.Sunt din Republica Moldova si sunt casatorita cu un cetatean roman si suntem impreuna la Italia,peste doua ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)