avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Mama mea nu a platit impozit pe casa și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Mama mea nu a platit impozit pe casa și terenul proprietate ...

Buna ziua,

Mama mea nu a platit impozit pe casa și terenul proprietate personala din 2017 fiind cu handicap grav. Anul trecut ne-a făcut acte pe casa și teren, mie act de întreținere și fratelui de donație, ambele cu drept de uzufruct viager in favoarea mamei. In urma acestora, mama figurează cu plata impozitului începând cu anul acesta...certificatul de handicap nu mai este luat în calcul. Întrebarea, nedumerirea noastră este ...de ce nu a venit impozitul pe numele nostru ( in conturile noastre pe primărie ) daca tot tin cont de acte? E corect așa sau trebuie sa merg cu actele la serviciul de taxe și impozite? Sau unde trebuie sa merg?!!
Mulțumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare imobil intre parinti si copil Tunderbild Tunderbild Buna ziua Situatia mea este urmatoare: Mama mea a divortat si din a doua casatorie am un frate vitreg... Fiindca eu am grija mai mult de mama si pot sa zic ... (vezi toată discuția)
Mostenire+drepturi Nemeslevente Nemeslevente Buna ziua, Suntem 2 frati coproprietari al unui imobil donat de mama cu 5 ani in urma. Este donatie cu uzufruct viager. La un an dupa intocmirea actelor ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager adriana marilena adriana marilena Am cumparat de la bunica cu contract de vanzare-cumparare casa si terenul , bunica ramanad cu dreptul de uzufruct viager. In acelasi act mama mea a cumparat ... (vezi toată discuția)