avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte de moștenire Bună ziua. Mama mea se ocupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte de moștenire Bună ziua. Mama mea se ocupa zilele acestea cu niște acte de ...

Bună ziua. Mama mea se ocupa zilele acestea cu niște acte de moștenire dar cei care ar trebui sa se prezinte sa semneze ca vor sa primească sau sa renunțe nu doresc. Dacă i-ar da în judecata cât s-ar prelungi lucrurile, dacă ei nu s-ar prezenta nici la proces etc? Exista ceva amenzi care i-ar face sa se răzgândească și sa se mobilizeze ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 15:33, 13 Ianuarie 2025
Nu exista amenzi.
Un proces în instanta durează, dar e singura varianta dacă nu se prezinta la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot cere despagubirea partii mele din succesiune adriana80 adriana80 Buna ziua. incerc sa va expun pe scurt situatia mea. Tatal meu a decedat acum 8 ani de zile, iar mama doar acum a inceput demersurile pentru succesiune. ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succesiune ff38 ff38 Am procedat la deschiderea succesiunii in urma decesului tatalui meu;mostenitori fiind eu , mama si fratele .Constat ca fratele meu nu este multumit cu partea ... (vezi toată discuția)
La succesiune trebuie sa participe toti membrii familiai de gradul intai? doinatudorita doinatudorita Buna ziua!In urma cu 8 ani sotul meu a murit iar eu am ramas in casa cu cei 4 copii pe care ii am.Eu as dorii sa vand casa acum, copii sunt majori ,2 dintre ei ... (vezi toată discuția)