avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua tuturor!! Pe 27 mai pot depune dosarul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua tuturor!! Pe 27 mai pot depune dosarul de pensie limită ...

Bună ziua tuturor!! Pe 27 mai pot depune dosarul de pensie limită de vârstă (n 27 ian 1963) am 13 ani 10 luni 25 zile (grupa a2a sută la sută)+.. 6 luni îngrijire pensionar.. Nu ajung la minimul de 15 ani (mai am 9 luni de șomaj în perioada 1993 - 94 pt reduceri de personal.. am beneficiat de prevederile legii 1/1991. Întrebarea mea este dacă am șanse pt această pensie.?Vă mulțumesc frumos pentru un eventual răspuns

Alte discuții în legătură

Nelamuriri privind valorificarea la pensie a perioadelor in care am beneficiat de ccc si in care am lucrat in grupe de munca Ioana-S Ioana-S Sunt femeie, nascuta in februarie 1963 si citind Legea nr. 263/2010, privind sistemul unitar de pensii publice, nu-mi sunt clare anumite aspecte. 1. In ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata sau pentru limita de varsta? lenusdaria lenusdaria Buna ziua, As dori si eu o lamurire.Mama mea este nascuta pe 27.06.1957 si este pensioanara pe caz zde boala ,gr2 ,din 2003.Stagiul de cotizare total este ... (vezi toată discuția)
Pensie ContSters377479 ContSters377479 bună ziua. am 11ani și 3luni în grupa II de muncă.se aplică reducere de limită de vârstă 2 ani fix iar sporul de 25% se aplică pt. toată perioda de ... (vezi toată discuția)