avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În anul 2023 am fost victima unei înșelătorii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În anul 2023 am fost victima unei înșelătorii ...

Bună ziua.Sunt Elisabeta Kovacs, doresc să pun o întrebare.
În anul 2023 Am fost victima unei înșelătorii.
Am făcut denunț online În august 2023.
Am fost audiată în septembrie 2023.
În decursul timpului,au fost audiați martorii
Pe 08/01/2025:în sediul poliției Săcele am fost confruntată cu contra parte
Ni sa adus la cunoștință că dosarul a fost încadrat ca și Dosar Penal.
Ni sa înmânat niște coduri și am fost sfătuiți să consultăm dosarul.
Pe ce site trebuie să intru?
Cum fac?
Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Pentru a putea lua cunoștință despre conținutul dosarului este necesar să formulați o cerere de studiu a acestuia. Dosarele penale nu pot fi găsite online deoarece urmărirea penală nu este publică, fiind necesar să vă prezentați pentru studiu la unitatea de Parchet/Poliție unde este înregistrat și instrumentat respectivul dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prea tarziu pentru un denunt?? Sonji Sonji [b]Buna. Am doua nelamuriri.[/b] [b]1.[/b] De aproximativ un an, mai exact din luna Iulie a anului trecut, am la cunostinta o fapta grava. Cunosc ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie facut denuntul!? Sonji Sonji Daca am la cunostinta o fapta grava, penala care s-a petrecut in alt judet decat cel in care locuiesc eu si doresc sa fac un denunt pentru a aduce la ... (vezi toată discuția)
Am condus cu numere expirate iancu_madalina iancu_madalina Buna ziua. Acum o luna de zile am fost oprit de politie iar numerele rosii provizori erau expirate. Acum nelamurirea mea este ca a trecut o luna si eu nu stiu ... (vezi toată discuția)