avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntarea la paternitate, daca nu este tatal biologi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntarea la paternitate, daca nu este tatal biologi

Buna ziua! Am o situatie si as vrea sa stiu ce spune legislatia. Dupa 10 ani, fostul meu sot doreste sa nu mai fie pe certificatul de nastere al copilului (nu este tatal biologic), scopul lui fiind ca acest copil sa nu poata mosteni nimic de la el. Intrebarea mea este daca poate face acest lucru posibil, dupa 10 ani in care a stiut ca nu este tatal biologic. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Didd , utilizator 08:09, 17 Ianuarie 2025
Am inteles. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii syrena2010 syrena2010 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca mai este in vigoare valabilitatea perioadei de a incepe acest proces ptr un copil de 3 ani, mama poate da in judecata ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil in afara casatoriei nebv nebv Buna ziua, doresc sa va pun o intrebare pentru un prieten. Prietena lui (romanca ca si el) cu care locuieste de 2 ani (in Germania), a fost casatorita ... (vezi toată discuția)
Am numele fostului sot, tatal biologic.. performer189 performer189 Buna ziua o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas ... (vezi toată discuția)