avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am un co tract de munca cu norma intreaga ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am un co tract de munca cu norma intreaga si vreaj ...

Buna ziua. Am un co tract de munca cu norma intreaga si vreaj sa stiu daca pentru schimbarea lui la jumatate de norma pierd vechimea la acelasi loc de munca sau se face prin act aditional la contractul existent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 26 Ianuarie 2025
Nu se pierde vechimea ... 1 an lucrat cu norma intreaga = 1 an lucrat cu timp partial = 1 an vechime in munca
Buna ziua. Multumesc de raspuns- Intrebarea mea era daca sxhimband norma de lucru trebuie facut un contract nou sau act aditional la cel existent.

Cornel Vasile a scris:

Nu se pierde vechimea ... 1 an lucrat cu norma intreaga = 1 an lucrat cu timp partial = 1 an vechime in munca

Act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se face un nou contract de munca daca se trece la jumatte de norma de lucru? ka2gofree ka2gofree Pina acuma am lucrat cu norma intreaga cu contract de munca, adica 8 ore pe zi, dar seful mi-o zis ca incepind de saptamina viitoare trebuie sa trec pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile de co la ctr> partiale alice53 alice53 Am un ctr. m-ca partial de 4 ore si mi-am cerut dreptul la zilele de CO si mi s-a spus ca se injumatateste proportional cu ctr. meu de m-ca de 4 ore adica la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)