avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat cu program de lucru de 4 ore pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat cu program de lucru de 4 ore pe perioada facultatii ...

Am lucrat cu program de lucru de 4 ore pe perioada facultatii la seral. Cat se considera vechime la pensie?
Ce sume se iau in calcul la contributivitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:24, 17 Ianuarie 2025
In ce perioada ati lucrat ?
Buna seara, am fost studenta la Politehnica Bucuresti in per 1985-1991 (licenta 6 ani) la seral cu frecventa zilnica. Am lucrat in tot acest interval pt ca altfel nu puteai fi student la seral. In perioada cursurilor am obtinut totusi 4 ore de lucru in interval 11.1988-31.12.1990. Va rog, daca se poate, sa-mi spuneti cum se considera acest interval la vechimea in munca si ce sume sunt luate in calcul ptr contributivitate.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
gicaconst, utilizator
Vechimea in munca este proportionala cu durata timpului de munca ..sumele luate in calcul sunt salariile realizate pe durata respectiva.
Vechimea in munca este proportionala cu durata timpului de munca ..sumele luate in calcul sunt salariile realizate pe durata respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La pensionare, la 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă ... Dapix Dapix La 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă la pensie`? De exemplu la 4 ani lucrați cu 2 ore pe zi, se consideră 1 ani vechime în ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca Adrian D Adrian D Buna ziua, Ma numesc Adrian Dima, angajat ArcelorMittal din 1988, iar in perioada martie 1990- ianuarie 1993 am lucrat la program de 4 ore(in baza HG 41 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc adrian dima, angajat liberty galati din ... Adrian D Adrian D Buna ziua, Ma numesc Adrian Dima, angajat Liberty Galati din 1988, iar in perioada martie 1990- ianuarie 1993 am lucrat la program de 4 ore(in baza HG 41 ... (vezi toată discuția)