avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am avut un accident auto cu victima doar câteva ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am avut un accident auto cu victima doar câteva probleme minore ...

Am avut un accident auto cu victima doar câteva probleme minore ,nu a fost vina mea dar a trecut o luna jumate și nu am primit asigurarea nu am niciun nr de telefon am fost la poliție mi au spus sa aștept și ca un proces poate dura mult timp ,dar eu ce fac fără mașina atâta timp

Alte discuții în legătură

Service auto in insolventa laur007 laur007 Buna ziua, am si eu o nelamurire daca ar putea sa ma ajute cineva; mai pescurt: In luna aprilie 2009 am avut un accident de circulatie la care politia rutiera ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna intervenient? amzulescucatalin amzulescucatalin Am primit acum 2 zile o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de INTERVENIENT FORTAT(nush ce e asta)..Acum 1 an jumate am avut un accident fara ... (vezi toată discuția)
Unde pot face un dosar pt victime intr-un accident rutier in belgia? puiu1967 puiu1967 buna ziua,am sa intru direct in subiect.pe data de 3.01.2013 am avut un accident rutier in belgia.am fost lovit in partea din spate de un autoturism inscris ... (vezi toată discuția)